banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Nem azért írtam, hogy rugózzak a statodon, csak abból próbáltam kielemezni, hogy mit csinálsz rosszul, mert az elég rossz, ha prém mellett is deficites egy t8 med, de ahogy leírod a játékstílusodat már nem csodálkozom rajta, azt javaslom te se csodálkozz, így bizony nem lesz plusszos. Az a baj, hogy alapból úgy indulsz neki egy csatának, hogy tuti úgy is vereség lesz, ezért bármilyen manőver a csata állását követve számodra lényegtelen, előre rohansz és meghalsz, de ha neked ez így jó, ezt szereted és élvezed, akkor nekem tök mindegy, csak a csapattársaidat sajnálom, mert ha a top közelében így kiesik egy tank, azért azt gyakran megérzi a csapat.

Az a baj, hogy csak szélsőségekben gondolkodsz, nem csak leghátul elbújással lehet túlélni egy csatát, az első vonalban harcolva is simán túl lehet.