banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Hát én feltettem egyszer egy ilyen skin packet, de sírva röhögtem, amikor megláttam az első sárga, piros, zöld maust. Pár menet után le kellett szednem, mert túl komolytalan lett a játék.

Egyrészt párezer csata után úgyis tudod, hogy hova kell lőni, másrészt 200-300 méternél nagyobb távolságnál már akárhogy célzok ritkán találom el az adott pontot. Tízből egy csatánál van az, hogy létrejön egy olyan szituáció, ahol ammo racket kellene lőni, vagy Szergejt kilőni a kis ablakon keresztül és pár tíz méterre vagyok. Szergej az meg szokott lenni, de az ammo rack még ilyenkor is ritkán sikerül, pedig tudom hova kellene lőni.

Egy valami mindig megy, a láncolás. Ez még akkor is megy, ha nem is akartam láncolni.