A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #75596 Nem rossz, nekem is volt hasonló agyfasz élményem, Malinovka, E-50-el voltam, felmentem a hegyre egy IS-3 társaságában és szemből jött egyszerre három T29, platoonban, én kettőt kilőttem, a harmadikat az artynk, de az IS-3 is besegített egy-egy lövéssel, ekkor írtam, hogy jó lenne még ha feljönnének a kemperek, a 3 top tankunk két E-75 és egy IS-4 voltak, még mindig a hegyfelé félúton a templom mögött bujkáltak, egy lövést nem adtak le, de pofáztak vissza hogy nem mennek, mert mi van ha ellentámadnak. Ekkor egyébként már 7-4-re vezettünk, írtam, hogy tuti nem fognak jönni, még van 3 TD-jük, 2 artyjuk a 8 tankjukból. Ekkor az egyik E-75 elindult, de a platoontársa, az IS-4 valamiért nem jött, pedig nem volt AFK. E-75 ment egyedül a mocsárban mint egy barom, írtam, hogy nem ott kéne egyedül támadni, erre kaptam egy STFU-ot. 2 perc múlva szarrálőtték, erre beírja nekem, hogy most boldog vagyok-e és a platoontársa (IS-4) írt valamit ork nyelven és full hp-ról kilépett.
Egyébként nélkülük is simán megnyertük, 4 killel zártam, túléltem, viszont az összes AP lőszerem elfogyott, már HE-vel lőttem a végén :-D