banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Tegnap találkoztam egy igazi büntető, fegyelmező, domina gépállattal.

Lakevillen megyek középre T32-vel, mert szeretek arra menni. Arra indul egy Type59 is és amint kiderül, hogy egy felé megyünk, belémlő egyet. Majd mondja is, hogy azért kaptam, mert erre heavy nem jöhet. Mondom ok, te tudod.
    Beérünk középre a kis lukba és kezdem oldalba lövöldözni a szemközt a városba igyekvőket. Kétszer besebeztem, majd a harmadik lövés elmenet a levesbe, erre megint oldalba lő a type és már mondja is, hogy megmondta ne jöjjek erre, de ha már erre jöttem, akkor legalább tanuljak meg lőni. Minden hibás lövésért belém fog lőni egyet. Ezen kénytelen voltam elgondolkodni, mert az ellenfél még csak lepattogott a tornyomról, ellenben egy baráti tank már egy ötszázast leharapott rólam, merthogy köcsög vagyok. Gyorsan kiszámoltam, hogy minden harmadik lövés félremegy, akkor minusz 250hp. Még lőhetek párat.
    Szerencsére lőttem még kettő sikereset, majd kezd a csapat nyerésre állni, ezért nyomulok előre középen. Már lő is seggbe a muki és mondja, hogy folyton velem kell foglalkozni és nem tud a csatára figyelni. Mi a büdös francnak támadok ott, amikor úgyis szétlőnek. Szöveg helyett én azért támadtam tovább, kilőttem egy artyt, meg egy isu-t és vége is lett a meccsnek. Az eredményhirdetés előtt még gyorsan kaptam tőle egy noob T32 üzenetet.
    Eredmény: 10/10 találat, én kaptam 7 lövést, amiből négyet a Typetól kaptam, lelőtt rólam nyolcszázvalahány hpt. 1431xp 53665 credit (17312 creditet kaptam, mert a saját csapattársam sebezett)
    Na ez a hülye.