banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    Na fasza, csak én lettem a végére a noob! Azzal tudtak csak visszavágni, hogy nem tudok rendesen angolul. Hát igen németet tanultam.
    Simán nyerésre állunk egy JP és egy lesebzett wolwerin van még. 4perc múlva vége a játéknak. ELindulok, írok a medeknek, hogy jöjjenek segíteni, mert miközben mászom a dombot a Jp oldalba kap de nem látom. Persze senki nem jön, hisz jó meleg van a szikla mögött!
    A végére kilőttek, nem titok. Írom nekik, hogy köszi a segítséget. Erre beírják, hogy én mentem előre egyedül. Mondom igen, csak kértem segítséget, de nem jött senki. Beírja M4 mert őt egy lövésből kilövik azért nem jött.
    Persze nagyra volt magával az összes, én meg jól felhúztam magam, mert maint meghaltam elindultak. (nem értem ez ta szokást, miért nem lehet már akkor együtt menni, miért van több esély, ha már kilövik a hevyt és utána egyedül kell nyerni)
    M4 ahogy egymaga csalingázott ki is lőtték, és a másik két medet is. Vesztetünk.

Lehet én vagyok a hülye, hogy nem értem amikor én is megyek és élek, és segítek, akkor miért hülyeség támadni, és akkor miért öngyilkosság, de amikor meghalok (és mivel láthatatlan tankok lőttek ezért nem is sebeztem bele senkibe) akkor meg miért olyan jó ötlet támadni, ugyanott ahol én mentem?