A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #75449 Amúgy bizonyos for artyk pályákat leszámítva teljesen játszható heavyvel a játék, és pl engem bosszantani fog ha szétmegy a motorom egy frontális találattól mert előre is tesznek hitboxot, aztán költhetem rá a repair kitet hogy ne egy reumás csigaként mozogjak, közben lehet hogy később kéne az a kit lövegre vagy ammo rackre.
Amúgy mivel nem készült ez az E széria ezért nem lehet kijelenteni hogy hol van a váltó, én már találkoztam mind a 2 verzióval, még a 6.6 tesztnél volt orosz fórumon ebből vita hogy a mit tudom én melyik könyvek meg oldalak szerint hátul van a váltó, de a fejlesztők szerint meg elöl volt mert ők biztos valami komcsi könyvből dolgoztak. ( ezt valaki írta még mikor ment a vita :D ) Szóval ez a kavarás már a 6.6 tesztnél is volt, csak aztán mégse pakolták át a váltót. Most meg kitalálták hogy miért is ne? Szívassuk a német tankokat, az orosz agyonsopeolt szarok meg még jobban fognak pattogni a normalizáció csökkentés miatt. ( tudom 1-2%al csökkentik de az is előny és fel kell hoznom valami ellen dolgot :D