A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #74342 Na hát meglett már tegnap az M6ra a legnagyobb ágyú. Na igen ezzel már saját tieremben, vagy max+1 tierben újra érzem az én vagyok a hevy érzést. Ezzel már a Kv3 is könnyen lemegy hála a sebességének.
Viszont már 78 meccs alatt annyi vereséget szedtem össze mint a T1el 122meccs alatt, ez azért nem túl biztató.
És az artys témához még, előző csatám 4db t10tank, és mivel képes voltam 3 percig a bázis közelébe maradni, és nem elsőként rohanni le is lettem noobozva egy arty által, aki egész játék alatt meg nem mozdította a segget a megszokott helyéről, hogy segítse a csapatot, mert onnan ahol állt nem tudott lőni semmit.
inkább hagytam is szó nélkül mert azt hiszem, bármit is írtam volna nem fogja fel.