banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Előre is bocs a panaszkodásért, de muszáj kiírnom magamból a dolgokat, mert különben rögtön uninstallálom ezt a szart. Kb 1 hete vettem meg az IS-4-t. Úgy vártam, mint a messiást. Naivan azt gondoltam, h végre a sok szopás után eljön a mini kánaán. Ahhoz képest ezt jól benéztem. 1 hete folyamatosan az egekben van a vérnyomásom. Az IS-4 megvételével biztos bekapcsolt vmi rejtett "basszunk ki a játékossal, h vegyen aranyat" funkció. Ugyanis, 46-ból 16 győzelem mellett (egy tankkal sem volt még ilyen rossz a kezdeti statom), a találati arányom a béka segge alatt. Az arty állandóan engem vesz célba, mivel még a T95 is rám ver mozgékonyságban. Ráadásul, a BL9 az IS-3-mon egy álom volt. Az IS-4-en egy rémálom. Nem akar átütni semmit. Már több olyan köröm volt, h 5-6 lövésből 0 sebzés. Ennek eredménye pl. 77 xp és 19e kredit mínusz. Nem győzöm visszahozni a veszteséget. Csak kár, h ez sem megy túl jól, mivel érdekes módon a többi tank lövései sem akarnak betalálni, átütni és ráadásul nem győzök bosszankodni az eddig nem tapasztalt vereség áradat miatt. Tudom a most következő dolog miatt senki nem fog sajnálni, de az arty is csődöt mondott. A lényeg: IS-4 előtt sok közvetlen találat, utána alig pár találat.
    Légy szi ne gyertek azzal, h nem tudok játszani és nem tudom hol kell lőni a tankokat. A béta óta játszom, van tapasztalatom. Kb. 5e csata van a hátam mögött és megtanultam pár dolgot. Nem mondom, h átlag feletti játékos vok, de eddig elég jól ment. Szóval, nem tudom nálatok mi volt a helyzet ilyen téren, de nekem ez már sok. Már ott tartok, h befejezem a játékot, ugyanis aranyat ezért nem fogok venni. Tudtam, h nem lesz könnyű, de h ennyire nehéz lesz, azt álmomban sem gondoltam. Talán a 130mm S-70-es lövegig elszenvedem magam vhogy, remélem azzal jobban fog menni az IS-4-es játék. Azt hiszem már csak ez maradt. Köszi, h meghallgattatok:D