banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    Szerintem meg pont, hogy a játékosok hibája.

Miután nincs megakadályozva, hogy akár Tier 1-es és Tier 10-es együtt induljon csatába a platoonban, hiába a figyelmeztetés. Lehetőség van rá, él vagy nem él vele, az egy másik kérdés.

Az már a játékosoktól függ, hogy kezelik le a dolgot. Én voltam olyan csatába (ismét bétás emlék), ahol egy KT húzott be egy LoLtraktort. A csata elején a KT említette, hogy csak meg akarja neki mutatni, hogy milyen egy nagy csata. Valaki beírta, hogy jó, akkor vegyük körbe, és úgy támadjunk. Engem ugyan az elején kilőttek, de mégis mókás és jókedvű volt a csata, ahogy a LoLtraktort 3-4 heavy vette közre, és úgy támadtak. A kis LoLtraktor meg néha beledurrantot egyett egy JSz-3-ba vagy VK4502-be. Vesztettünk, de senki nem írt be semmi negatívat, sőt, a chat határozottan jókedvű volt, ahogy pátyolgatták a LoLtraktort. :)

Szigorúan saját vélemény, de a játék célja (számomra) a szórakozás. Attól eret tudnék vágni, amikor akár győzünk, de egy percel a kezdet után az ellen artyja kinyír. Máskor akkor is élvezem a csatát, ha biztosan vesztünk már, és utolsóként, heroikus csatában védem az indulóhelyet, és nem mernek rám rusholni hárman.

Summa summarium, az én tapasztalatom szerint sokszor az amúgy magas Tierű harckocsiban ülő csapattársak sincsenek több kihatással a csata menetére, mintha helyettük egy random LoLtraktort bedobna az MM... Emiatt nem is haragszom a low tier platoon emberkékre...

A másik felvetéseddel már én is eljátszottam. Képzeld, ha lenne egy hallgatólagos megállapodás minden nem-arty játékosnál, hogy random csatában az első dolga mindenkinek a saját artykal kilőni, aztán végre felszabadultan lejátszani a csata többi részét immáron az ellenfél ellen.

Ide a rozsdás bökőt, hogy három napon belül kijönne egy patch, ami valami módon megakadályozná / bünteté ezt. :P