banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• gseldon
    Szerintem meg pont, hogy a játékosok hibája. Milliószor el lett mondva fórumon, még a töltőképernyőkön tipp is van róla, hogy platoon esetében a megmagasabb tier-t veszi figyelembe a matchmaker. Innentől kezdve igenis kizárólag a játékos hibája, ha nagy csatába kicsit hoz be platoonban. Mindenki számára világos, nyílt dolog a matchmaker működése, és ezek a játékosok szarnak bele. Elhiszem, hogy nem midenki olvas fórumot, nem tudhatja mindenki, de ilyen csatában mindig van valaki, aki elmondja, hogy ez ezért van, meg egy pár után nekik is leeshetne, de rendszeresen van ilyen ennek ellenére.
    A másik felvetéseddel már én is eljátszottam. Képzeld, ha lenne egy hallgatólagos megállapodás minden nem-arty játékosnál, hogy random csatában az első dolga mindenkinek a saját artykal kilőni, aztán végre felszabadultan lejátszani a csata többi részét immáron az ellenfél ellen. Biztos kikopnának az artyk :) Működne is a dolog, ha garancia lenne arra, hogy az ellenfél is megcsinálja, nem csak a ti oldalatok. Mert ha ti kilövitek az ellenfél meg nem, akkor meg túl nagy előnyben vannak. Erre még ki kell találni valamit :)