banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    A jól támadó TD-k kapcsán azért remélem azt sem hagytad figyelmen kívül, hogy amint kifejtettem, azzal van a próblémám, hogy jónéhányuk indokolatlan offenzív szenvedélye miatt olyannak kell védekező pozíciót felvennie, akinek a járműve arra nem/vagy csak kevéssé alkalmas. Hogy arról meg már ne is beszéljek, mikor medet játszanak és kilövetik magukat a puszta közepén.
    Én elhiszem, hogy skilles játékos vagy, de azt röhejesnek tartom, hogy t9 csatában bármi hasznot is tudtál csinálni egy hetzerrel. Az alapból 300 méteres látótávjával nehezen tudom elképzelni, hogy bármi olyat is láthattál, amit a nagyobbak közül senki más.
    Az arty témával kapcsolatban meg: tudod, néha kéjes örömet okoz eljátszani a gondolattal :D