A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem ha nem az artik, akkor a lemingek teszik tönkre az idegeimet ...
Elindul a top tank valamerre, akkor minden leming megy utána ...
Tegnap én voltam a Top tank Stock T34-el :( Jött velem mindneki, többek között 2 IS3, 2 KT és pár kisebb Heavy de úgy hogy gyakorlatilag a vizibalett Óllsztársz megirigyelte volna amit műveltek ... mentem - jöttek ... megálltam - megálltak, elfordultam kicsit, elfordultak ők is ... visszatolattam, ők is tolattak ... elkezdtem ide - oda mászkálni, aztán lassan csak leesett nekik ... De mivel tudtam, hogy úgy is elbukunk, legalább szórakoztam egy jót ... ilyenkor úgy sajnálom, hogy nem megy a Fraps a gépen állandóan ...
Csak tudnám mire gondolnak ilyenkor, mert a T34 az nem Mauz ... Meg hiába, ha mindenki a top tank után megy, akkor a másik oldalon egy loltraktor is be tudja szopatni az egész gárdát ... És ha van egy kis esze is (És esze általában az enemy csapatnak van ...) akkor meg is teszi ...