banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Most épp a 8. vesztett csatánál tartok zsinórban. De előtte is kb ilyen 1 győzelem, 3 vereség aránnyal játszottam most már 4. napja. VÉLETLENÜL 3 perc alatt sikerült összehozni egy 1:15-ös csatát is, amiben 7-szer pattantam a hosszú 88-assal, max tier8-as mezőnyben. Mindez persze természetes. Ahogy az is, hogy IS-3-mal két tier6 med kíséretében kell felmennem kampinovkán a hegyre, mert a másik 3 tier8 heavy-nk a kollektív kempelés mellett döntött. Külön kérés után sem mozdultak. Pedig teljességgel biztosnak tartom, hogy ezzel a mindenki a bázison kempel taktikával még a büdös életben soha nem lehetett meccset nyerni. És akkor is, mintha elhatározták volna, hogy nekik úgy kell meghalniuk, hogy a lehető legkevesebbet cselekedjenek eközben a csapat javára. Mindennel folyamatosan vesztek, teljesen mindegy, hogy jól játszom vagy szarul, okosan vagy hülyén, fölül vagyok vagy alul. De most lett elegem ennek a mocsok, pofátlanul csaló, rosszindulatú játék szivatásaiból. Az önző, korlátolt, segghülye barmokból úgyszintén. Le se szarják, hogy mit ugat nekik az ember. Akkor is 10-en mennek ugyanarra és megállnak félpályánál, aztán se előre, se hátra. Ennél már csak az jobb, amikor még addig se jutnak el, mert zseniális taktikai elképzeléseik megvalósításához a bázis 20 méteres körzete nyújtja a legmegfelelőbb terepet. Scout tankkal kempelnek, heavy-vel, TD-vel meg kiállnak a puszta közepére. Mert az meg arra való. Még annyi eszük sincs, hogy a játékstílusuknak megfelelő tankot válasszanak. Aki nem tud a seggén megülni és védekezni, az ne akarjon TD-vel játszani, és ugyanígy vita versa. De nem érdekel, elég volt. Legközelebb gondolkodás nélkül ki fogom lőni aki nagy csatába kis szart hoz be platoonba, és azt is, aki figyelmen kívül hagyja a tankja szerepét és a csapatban betöltött helyét. Aki ahelyett, hogy segítené a többieket, inkább csak hátráltatja. Azokat, akik berohannak elém, miközben látszik, hogy lőni készülök a 20 méterre lévő ellenre, és azokat is akik blokkolnak, nem engednek vissza a fedezékbe. A térképcsipogtató hülyegyerekeket és a folyamatosan scoutolásért ordibáló böhöm arty-kat is. Most lett tele baromira a hócipőm. Hiába lenne csapatjáték, rohadtul leszarja mindenki a másikat, a csapatot, a győzelmet, mindent. Mostantól én is leszarom. Aztán lehet noobozni, anyázni, siránkozni, följelenteni. Azt is le fogom szarni. Bekékülök? Na bumm. Bannolnak pár napra? Legalább annyival később kapok agyvérzést. Mostantól megkezdem a véget nem érő harcomat a népnevelés érdekében. Don Quijote féle szélmalomharc lesz, az biztos, de legalább a lelki békémnek jót fog tenni. És talán-talán idővel még sikerül is néhány szefóst normális viselkedésre szoktatni.