A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
És egyre durvább, megyek előre ... (mindegy milyen tankkal ...) de tegnap pl: IS3, amint meglátok valamit, általában már csak a roncsba lövök bele, mert a 4 arti azonnal szétkapja ... És ez még a jobbik eset, mert pl: Leopárddal tegnap bespotoltam az egész enemy gárdát 4-szer egymás után, és egy becsapódó arty lövedéket nem láttam ... (Az enemy artikat nem is bántották, azok pedig meg sem mozdultak ...)
Sajnos ott tartunk, hogy mindenkinek kell egy arty, hogy megtanulja hová állnak a dögök, és hova nem tudnak belőni ...
Mondjuk én fényévente egyszer artizom, szegény szerencsétlen M41-esem nem épp a világ ellensége, nagy átlagban úgy fejezem be a köröket, hogy 18 lövésből 1 talál ...
Viszont az ideg szétver, mikor mellettem a másik M41 - Hummel - Grille gyakorlatilag minden 2-ik lövésére betalál ...
Lehet ha nem szidnám és utálnám őket ennyire, akkor én is találnék néha?