A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Akkor valamit nem jól csinálsz, nekem 1400 / csata.
Többet sebezni úgy tudsz, hogy tovább maradsz életben...végül is a közepes tank lényege az hogy ne találjanak el benne. Egyáltalán.
Fedezék mögül akkor bújsz ki, mikor nem rád figyelnek, visszabújsz mielőtt bemérhetnének.
A minimap-et folyamatosan figyelni kell...ha valahol segítség kell akkor oda kell menni, nem azt nézni hogy a sok piros pötty milyen gyorsan megeszi a kevés zöld pöttyöt...azért megy 50-el.
Néha be lehet vállalni lehetetlen szituációkat is. De általában ennek szívás a vége :) Mint amikor T-54-el rászabadultam egy Maus-ra. Amint eltávolodtam tőle 2m-re az ellenséges SPG kiszedett...szóval rambózni nem kell, csak végső esetben.
Ha van több közepes tank, akkor azokkal menj, ne úgy mint valamelyik csatámban volt, hogy a 4 T-54-esünk 4 felé ment...
Én ezeket csinálom nagyjából.