banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• I.C.ram
    Nekem volt bétában Ferdim, most meg ISU-152ig jutottam, igaz azt csak kifejlesztettem, és inkább az SU-152-vel játszottam. Szerencsétlen nagyon lomha a gyenge páncélhoz képest. A 122-es meg használhatatlan nagyobb tierű tnakok ellen, mert semmit nem visz át. A mozgékonyságra miatt nehezen lehet azt alkalmazni, amit mondasz, mert mire visszatolatsz, már 2x beléd lőttek. Az álcázása valóban jó, de nem tudod azt kikerülni, hogy soha ne vegyenek észre, távolra meg nagyon pontatlan, így a sniperkedés húzós vele. Összességében akkor volt baromi mókás a SU, amikor top tier voltam, mikor viszont a nagyok közé berakott, nem sok vizet kavartam a 175-össel. Nekem a Ferdi jobban bejött. Épp ezért nyüstölöm most a JP-t. JT-m nem volt még, de mindenképpen szeretnék, mert a legjobban kinéző TD szerintem :)