banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    Senki sem várja el, hogy ugyanolyanok legyenek, csak akkor azonos Tier-be pakolt járművek többé-kevésbé azonos harcértéket képviseljenek. Ez a balance ugye. Namost úgy kibalancolni a JP-t és a Ferdit, hogy gyakorlatilag világítótoronyként funkcionálnak, enyhén problémássá teszi a dolgot, főleg annak a fényében, hogy ugye TD-k, tehát elviekben ők helyben maradva "sniperkednének".

Úgy egy kicsit macerás a JP és a Ferdi (meg a JT és az amerikai ellenpárjaik) élete, hogy messziről meg lehet látni őket, így ha élni akarnak, vagy konstansan fedezékben kell lenniük (mivel ugye arra kell nézniük, amerre lőnek, ez nem annyira egyszerű), vagy konstansan mozgásban kell lenniük (ismét: mivel csak haladási irányba tudnak lőni, ezért be vannak korláztozva - Ferdi/JT és hasonszőrű társaik pedig mozgékonysági versenyt se nagyon nyernének meg.

Szigorúan saját vélemény (nincs Ferdim, VK3601 és JgPz IV. szintjén állok), de az eddigiek alapján a JP és a Ferdi továbbra sem a TD-k csúcsa. Bár alant Adjunktus elismerően szólt róla, szóval lehet, hogy valamit tényleg javítottak az esetében.

Ha egy másik tank akkora OP (márpedig minden nemzetnek vannak OP tankjai) akkor miért nem szerzi meg az illető ? :D

Engem akkor fogsz Orosz vagy Amerikai harcjárműben látni, amikor Jézus megtér a Mohamedán hitre. Eddig is csak személyes szimpátia alapján választottam harcjárművet, ez a továbbiakban sem fog változni. Maximum anyázok amiatt, hogy az én harcjárművem mennyivel gyengébb, mint az ellenség (a csúcs eddig a Stug III. vs. KV volt... nem én nyertem :D).