banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Az eltűnő tankokra pár lehetséges magyarázat:

- valaki spotolja, mert épp a látóhatár szélén áll és ez a valaki meghal - kikerül a látótérből ...
    - megáll, és akkor már nem a mozgás közbeni camo módosító vonatkozik rá (Esetleg + camonet is aktivizálódik), hanem egy nagyobb (kivéve lightok ...), így ekkor is eltűnhet ... (Ez akkor a legfaszább, mikor letrekkel az ember valakit ...)

És a lényeg: Ezen felül még pluszban bugos a láthatósági rendszer is ...

A tank látótávolsága 400 méter 100%-os legénységgel + ventivel + csokikólaexrtacuccal ... erre jöhet a coated optics vagy a bino pluszban ... (de pl: ha nincs fent csokikólaextracucc, de van fent coated optics ... akkor is csak 400!!!)

Viszont ebből lejön az enemy tank láthatósága, ami függ a tanktól, típustól, attól, hogy áll vagy mozog, az enemy legénység camo képzettségétől meg minden!!!

Tehát egy camo netes kicsi TD, ami bokorban áll és 100%-os camo képzettséggel is rendelkezik, az bizony nem látszik csak nagyon közelről ...

Elvileg lövéskor, vagy ha 50 méternél közelebb kerül az ember akkor megtörik a camo ...

Na ezen is látszik, hogy bebiztosította magát a WG, mert ennyi feltételbe kényelmesen belefér pár bug ...

Tegnap T-50-2-vel pl: erdőben bescoutoltam a környék összes artiját (camo bonus !!!) majd izomból belerobogtam egy T30-ba, ami egy akkora bukszusban materializálódott előttem, ami simán elférne a párkányunkon ...