banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #71103
    Valami nem tiszta nekem a láthatósági rendszerben, mondjatok rá megoldást, hol akadtam el.

- Van ugye olyan érték, amit láthatósági indexnek nevezünk,hogy milyen tank milyen távolságról észlelhető
    + Igen van ma már a szerver oldalon tárolják, mert régebben kikódolták és kiderült az orosz tankok jobban rejtőzködnek mert zöldek :)

- egy MAUS messzebbről mint egy IS7 (mondjuk 430m és 360m) Ezt ilyen nem hivatalos táblázatban látni néha.
    + A régi táblázat amit anno fűrészeltem Tank invisibility
    A képlet meg
    Észlelési távolság -(Észlelési távolság x index számmal)= Felderítési távolság

- és van olyan érték is, amilyen messzire ellát egy tank, ez is adott érték,ez a technikai adatokból kiderül, elméletileg a tank magasságával magyarázva tér el egymástól.
    + A tank adatlapján jobb oldalt vagy a toronynál van írva Látótávolság néven de jobb rá az Észlelési távolság kifejezés, mert a látótávolság az 750méter mindenkinek plElHalufon lövöldözitek egymást 600 méterekről ha neked nincs ilyen akkor ideje a beállításoknál felnyomni maxra a Megjelenítés távolságát

- és lehet javítani az optikákkal," az egyik menet közben is él, a másik csak 6 sec állás után "kapcsol be, de 500m nél nem lehet több.
    + Az észlelésit igen és már csak 3 sec.

-Olvastam egy leírásban, hogy érdemes mindkét optikát feltenni a scout tankra. Csak azt nem értem minek, ha egyik tank se vehető észre 500mről ?
    + Igen neki a felderítés, észlelés az igazi feladata.Egy van egy a mindenek felett JT :)neki mozgásközben 0 volt az index száma.

- Vagy az optikák a másik tank értékeibe is beleszólnak ?
    + Nem, csak a tiédbe növelik az észlelési távolságod.

- Vagy egy lövő, vagy mozgó tanknak változik az indexe ?
    + A lövéskornem változik az index, de a 15 méternél közelebbi bokor álcázása megszűnik és aszem az álcaháló védelme is,igen a mozgó tanknak változik az indexe.

CIFU annó

Ha tisztázódnak a fogalmak kicsivel közelebb kerülsz a láthatósági rendszer megértéséhez.
    Röviden
    Van a tankod észlelési távolsága ahonnan megláthatod az ellent és van az ellenséges tanknak egy index száma ami csökkenti ezt a számot és még az álcázási képesség is csökkenti plusz az álcaháló és a legénység fejlettsége is.

- Köszi
    + Nincs mit