A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Valami nem tiszta nekem a láthatósági rendszerben, mondjatok rá megoldást, hol akadtam el.
Van ugye olyan érték, amit láthatósági indexnek nevezünk, hogy milyen tank milyen távolságról észlelhető, egy MAUS messzebbről mint egy IS7 (mondjuk 430m és 360m) Ezt ilyen nem hivatalos táblázatban látni néha.
És van olyan érték is, amilyen messzire ellát egy tank, ez is adott érték, ez a technikai adatokból kiderül, elméletileg a tank magasságával magyarázva tér el egymástól. És lehet javítani az optikákkal," az egyik menet közben is él, a másik csak 6 sec állás után "kapcsol be, de 500m nél nem lehet több.
Olvastam egy leírásban, hogy érdemes mindkét optikát feltenni a scout tankra. Csak azt nem értem minek, ha egyik tank se vehető észre 500mről ? Vagy az optikák a másik tank értékeibe is beleszólnak ? Vagy egy lövő, vagy mozgó tanknak változik az indexe ?
Köszi