A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #69510 OFF:
Hadászati logisztikához/ról nem tudna nekem vki használható(értsd: tele van hasznos infóval) netes/nem netes olvasmányról linket/pontos könyv címet dobni? :D (lehet 1 háborúra levezetve is, de általánosságban is.
érdekelne 1 részt, másrészt pedig majd 1 szakdogát is kell írnom belőle....:D
(tudom google a barátom, de itt azért csak van pár hozzáértő és csak hamarabb találnék használható dolgokat róla^^)
előre is köszönöm a segítséget (ha jön ha nem :D amúgy majd privibe írjatok plz:)
ON:
vki vmi taktikát, tanácsot tudna adni vk3001p-hez? meg van hozzá minden, kiv. lánctalp és torony ....ez durván 13-4k és egyszerűen ilyen full stockként annyira szörnyű h hihetetlen....kész szenvedés, az ágyúja vmi förtelem, már pz3/4-n se tetszett, sőt egyenesen utáltam....de így t6-ban úgy h folyamatosan t8-10-be dobál, teljesen el veszi a kedvem a játéktól.....(2 csatám volt eddig amiben közép tájt voltam, akkor tudtam is ölni szerencsével...)
alig tudok xp-t szerezni vele, asszem 200 körül van most az átlag xp-m...(egyszerűen siralmas) igaz komolyan mondom alig bírok vmit átvinni vele....pz3/4-el nem volt legalább ilyen gondom, mert az gyors volt....de ez?! mivel se lánc se torony nincs, így semmit nem bírok felrakni rá....(nem mintha a lánc sokat segítene, mert gun problémám van főleg, mivel torony kell még a szar 10,5-s felpakolásához is...-.-"