banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    KV-3 mindig is rohadtul gyulladós volt, viszont nekem most egész jól megy a szekér, csak a T32-t nem tudtam elsőre leduplázni, KT-val ma még nem sikerült vereséget mennem.

Viszont a HE gránátokkal valamit nagyon babrálhattak, mert ma sokkal kevesebbet sebeztek, mint szoktak. IS-4-el mentem egy top gunt ENSK-en, azon múlt a Böllér sajnos, hogy elfogyott az AP-m és az utolsó ellenfélre, egy M7 Priestre HE-vel lőhettem csak és azt a nyamvadt 240 hp-t nem volt képes lerobbantani róla a 130mm-es HE gránát, aminek az átlagsebzése 640 (480 a minimum), minimum átütése 53mm és az M7 páncélja meg 12mm. 21 hp-n megmaradt a rohadék. Elvileg háromszor is belefért volna az a 240 hp abba a robbanásba...

Korábban Mausba is volt hogy 300-as sebzést nyomtam bele 130mm HE-vel, ma 200 fölé nem igen ment.