banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Na ezt sem hiszem el, hogy megnyertük.

Ruinberg. Ellenfélnél top tankok egy E-75+IS-4+T34 szakasz. Nálunk én (T34) meg még egy T34, aki start után rögtön húzza a csíkot a med frontra ki a szélére. Mondom fasza, nekünk harangoztak, na jó, van egy saját Object aki elindult befelé, vigyázzunk arra, hogy ki ne flenkeljék. Egy-két rövidebb lövöldözés (Panther II, Tiger megkóstolása) után meglátjuk az ellenséges szakaszt. Nem ettem én meszet felkiáltással várom őket egy sarkon, aminek a másik felét fogja egy saját KT. E-75-el az élen némi habozás után a nyakunkba esnek.

Eszméletlen kavarodás, előttem az E-75 meg a T34 van. Medium tank reflex beüt, az első lövésváltás után elkezdek az E-75 körül körözni. A világ többi része megszűnik körülöttem, 5 lövésből kiszedem, ebből hármat kapott szemből a teknőre, mert észbe kapott hogy rá kell tolatnia a házsorra, különben körözve kinyírom. Kétszer lőtte el az ágyúmat, az utolsó két lövést már ilyen lufiméretű célgömbbel adom le.

Marad olyan 400 hp-m, ellenséges T34 ott van szemben. Bevetődöm az E-75 roncsa mögé. A IS-4-ük eltűnt valahol, aztán kiderül, hogy a mellettem lévő kereszteződésben már csak a roncsa füstölög. Fogalmam nincs, mi kapta el. A T34 ide-oda bólint, mert más oldalról is fenyegetik, sikerül neki is két lövést bevinni, és ezzel el is dőlt.

Kezem két még percig reszketett a sok adrenalintól.