A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez független a prémiumtól szerintem ... Bár lehet az érzés más, cimborámnak ma jár le az 1 hét prémiumja, majd megkérem, hogy figyelje, mi változik ...
Már olyat is hallottam, hogy nem elég a 100% crew + venti + csoki, ha nincs prémiumod, akkor nem 100%-os a tank ... De a reload time-ok nem ezt mutatják ...
Mivel nekem azóta van prémiumom, mióta elértem T5-öt, így csak arról tudok nyilatkozni, de irgalmatlan mennyiségű anomáliát fel tudok sorolni. (Többet írtam itt is ...)
Ki is lettem röhögve, mikor az álrandom mókolásról szóló összeesküvéselméletem kifejtettem. És mivel a sebzés és az átütés is rengeteg dologtól függ, ami mellett van benne egy állítólag +-25%-os randomizáció, így bizonyítani is lehetetlen ...
De tuti mindenkinek vannak érdekes érzései ... Még a hivatalos fórumon is van "What the hell!" moment topik ... ahol az ilyen anomáliákat posztolgatják ... És bizony nem rövid ...
Sokat lehetne postolni, de legyen a kedvencem, aminek mind a két oldalát megéltem már: A Last Blood perk ... Észrevettétek már milyen nehéz néha egy 1%-os tankot kilőni? Pár napja Patton-al egy 17HP-s IS4 körül cikáztam, és egy valag (6 vagy 8 ... nemtom ... asszem még itt is leírtam ...) lövés pattant le vagy nem ment át ... ő közben lebontott ... Viszont előtte pár héttel M6-omat 2 HP-ra lelőtték, majd minimum 20-szor letrekkelték utána, amíg én még 3 killt csináltam ...