banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Sajnos van a nyerőág és a szopóág ... Az ember mindig azt veszi jobban észre ha szopóágra kerül :(

Haverokkal szoktuk mondani az 5-10-ik zsinórban nyertes csata után, hogy "Ajajj ... ennek sírás lesz a vége ..."

Volt olyan napom, hogy 30-40 csata alatt nem tudtam egyetlen nyertes kört sem menni semmivel ... Többiek ott röhögtek, hogy 5k XP kellett volna valamihez és 10 csata alatt szedtem össze 2300-at ... Ráadásul 2x egymás után kaptunk 15-0-ás zakót :( Ez olyan szinten pechszéria, hogy nem lehet véletlen ...

Másnap viszont jóformán nem vesztettünk csatát ...

Ma nem is tudom, hogy le merjek-e ülni játszani, mert tegnap este megtáltosodott az M6-osom, olyan szinten, hogy elit lett és el is adtam ... 2 csatám volt 1000 XP alatt, a legrosszabb talán 800 körül ... Annyi csata alatt, amennyi alatt átlagban 5000 xp-t rakok egy tankba, belement 15k ... Volt egy 2176XP-s köröm, mi új saját rekord ... és csak ezért nem lettem Top Gun, mert 5 kill után sorban lőtték ki a 20hp-s tankokat előlem ... (Ráadásul nagytankos csata volt, valahol alul középen voltam ...)

Szóval ez teljesen független a prémium acctól ...