A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #65918 Igen erre a T 50 kell. A többi túl drága. A Chaffee-vel akkor tudod megcsinálni mikor már ritkult az ellen. De az M24-el addig sem unatkozol mert a fegyvere egy álom, pl. a Type59-re 8-10%-ot ver rá. Nincs olyan hogy valaki mögé kerülsz és az nem törődik veled mert azt kivégzed rövidútom, mondjuk Maussal még nem próbáltam. De a lemming stílusnál az orosz tankok alacsony építése nagy előny, nagyon sok lövés megy félre miatta. Nehéz levadásznom őket - mert a meccs eljén ezzel szoktam szórakozni - de néha az is elég ha a td elé terelem őket.
A héten láttam az egyik csatornán a tankfelújítós műsort. Ott arról beszéltek hogy azoknál a tankoknál amik gyalogság támogatására is szolgáltak ésszerű volt az ágyút 2 méter fölé vinni. Az oroszoknál ez nem volt téma voltak elegen.