banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    A bétában kipróbáltam elég sokmindent, de valahogy az orosz tankok feküdtek jobban, az a harcmodor jött be, amit ezek képviseltek.

Most majdnem csak orosz vonalon indultam el, (Kivétel a Patton, azt az elején próbáltam haveromnál, és nagyon tetszett ...) és mindennel szenvedek :)

A bétában KV - IS - IS3 ... mindhármat imádtam ... Most csak azért tolom az IS-3-at nagyritkán, hogy legyen egy IS-4-em mire T10-es lesz ... Valami hihetetlenül szar statom van vele, el vagyok átkozva velük ...

Az IS kínszenvedés volt, vége is lett, aztán ki szerettem volna grindelni az S-51-et, de úgy eladtam a KV-t hogy öröm volt nézni ...

Az egyetlen meglepetés a Su-100, mert bétában utáltam, most pedig inkább azt tartottam meg mint az örök favorit Su-85-öt ...

Kláncsatában is folyamatosan látom - hallom, hogy az IS-7 lassan értelmét veszti, a csapattársaim közül több is folyamatosan szidja ... Lassú, papír és pontatlan. (CW-ben ...) Nem egy csapattársam el is adta azóta.

Mindenki szidta az amcsi heavyket, na egy T29-T32-t komolyabb ellenfélnek tekintek mint egy IS-IS-3-at ... Főleg mivel IS-3-al egyre ritkábban tapasztalom, hogy lepattannának a lövések ... (Ez arra is igaz, hogy ha én támadom őket ...)

Lehet ez a hitzone skinek miatt van, vagy az emberek megtanulták a weakspotokat ... De amíg bétában egy KT-t és egy IS3-at ugyanolyan erős ellenfélnek tartottam, most a KT bőven elhúzott ...

Aztán szeretnék egy T54-et, a bétában a legnagyobb kínlódás a T44-ig tartó grind volt ... most a Pattont szeretem, együtt kell vele élnem, hogy papír, nem pattog, de agilis és pontos egy jó erős ágyúval. Type-al ha magyek, akkor eszembe jutnak a T54 előnyei, de a szenvedés amíg meglesz, az nem vonzz ...

És a végére a TD ... Object-em sajna nem volt, de a többiek halálba dícsérték ... Aztán lenerfelték és azóta nincs Object a csapatban ... régebben legalább pattogott róla pár lövés, ez megszűnt és mindenki eladta ...

Akartam IS7 és IS4-et, T54-et, és Object704-et ... IS4 meglesz, IS7-est skippelem ... T54 ... nincs elég időm, és ott a Patton ...

Object jó kérdés ... közben úgyis kijön az Uralmash és a Su-122(m) szóval lehet inkább arra indulok, úgyis alig van időm játszani.

Egy valami viszont biztos: Ha most kezdeném a játékot akkor egyértelműen a német ágat lenne ésszerű elkezdeni.