A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Redmaster #64671 Na ma megint a szopóág rossz végén vagyok.
2 T20-assal az egyik városi pályán az egyik 1%-on a másik 20%-on én Jgpantherrel. Ellövi az egyik a lánctalpam miközben fordulok rá. Bebújik egy ház mögé a másik kijön de nem fordul eléggé a cső. rámlő a másik én mweg gyorsan megjavítom. Erre kijön az első és megint lelövi a láncom. kijön megint az első meghalok. Én voltam az utolsó a csapatból és az MM alapján nekünk kellett volna nyerni én pl középen voltam.
Másik Ruinberg fent kezdünk. Mondják meds left! Én a kis Vk3601-emmel elindulok arra be a kisvárosba vagy mi az. Látom ott egy T-50. Nézem jön mögöttem egy panther 2 meg egy su-100. Na mondom ezt szétkapom a t-50et vagy ha nem én akkor mögöttem a kollégák. Első lövés lepattan róla. rámlő szemből sebződök. próbál bujkálni a házak között. Belelövök kigyyullad leég. Zsír. Ekkor hátbalőnek. Nézem egy sherman van a házak között. megyek vissza bújik nézem hol járnak az előző kollégák. Hát még az útra se kanyarodtak rá. Jóvan bemegyek a házak közé. Megvan a sherman rálövök ő is sérülünk mind a ketten. Tolatok. előre megyek kilövi a láncom és a ház szélétől nem látok rá. Nézem a kollégák még mindig ugyanott állnak. de nem láthatnak rá a shermanra sőt senkire onnan. lánc fel előrébb megyek belelövök ekkor látom hogy a kereszteződésnél van az a kis utca a ház körül ott áll egy kv5 de nem tud rámlőni mert útbanvan a ház is a sherman is meg dombon is vagyok. Na elkezdünk a házak között szórakázni a shermannal. már legalább 1 perce szórakázunk egyszercsak ott van előttem a kv5. Mondom remek. Belémlő lepattan. Gyorsan bemegyek a ház mögé gondoltam épp hogy nem érek be belémlő meghalok. Ez kb olyan 2-3 perc volt amit most leírtam miután meghaltam ránéztem a minimapra. kattintottam egyet. Na a panther 2 akkor ért oda ahol én voltam. Belelőnek jobbról balról de nem érdekli megy tovább leszűguld a dombon és beáll egy ház mögé és hogy ő majd onnan kilöv őket. CSak mire odaért addigra nem volt ott senki aki sccoutoljon neki így szépen eltünt az ellenség. És amíg én ott szenvedtem egy darab lövést nem eresztett el. Se ő se a su-100 még közelebb se jöttek.