banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Félreértés ne essék, vannak abszolút profi magyar játékosok is elismerem!

De ők nem ezek a típusok :) Statisztikára nem adok sokat, de az én középszintű teljesítményemhez képest nem nehéz jobb, vagy kiemelkedően jó magyar játékosokat találni!

Nekem azokkal van gondom akik (hiába jók!) "pr0gémernek" tudva magukat osztják az észt - és sokszor baromságot ...

Van aki nem dől be ennek, de blődsztivi issza a szavukat, és terjeszti az igét tovább, és ebből van a gond :)

Biztos vagyok benne, hogy lehetne 15-30-60-120... nagyon jó magyar játékost találni, akik tapasztaltak, megvan a kellő érettségük a dologhoz, stb ...

Abban is biztos vagyok hogy ezekből lehetne csinálni több 15-ös űbertímet, akik jól tudnak együtt mozogni és játszani :)

És abban is biztos vagyok, hogy ennek a kivitelezése sokkal nehezebb lenne mint ólomból könyezetkímélő arany perpétum mobilét kreálni :)