banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Etelkozi Vata
    Én egy nagy klán kis klánjában vagyok (legyen akadémia).
    Magam jelentkeztem oda, nem tudtam, kifélék, mifélék, csak egyszerűen ki szerettem volna próbálni, hogy milyen a klánháború, milyenek a kláncsaták. És simán bevettek.

Nincsenek nagy tankjaink, 10-es egy sincs. Most ott tartunk, hogy minimum 8, max 9-es tankokkal nyomjuk a lehetetlen csatákat, mert ugye így nem sok esélyünk van (mégis van már néhány győzelmünk, és döntetlenünk, ami nekünk győzelem, csupa T10-es tank ellen...).
    Nekem. pl Patton a legjobb tankom.

Viszont jó a társaság, akik az akadémiában irányító szerepet viselnek, mind korrekt, jó fej, de határozott emberek.
    És én jól érzem így magam. (Teszem hozzá, 38 éves vagyok, és nálam azért jóval fiatalabbak, de ez engem nem zavar, mert amikor játszom, gyereknek érzem magam, és könnyen átveszem a habitusukat. Ők sem gyerekek, persze többségében, de azért 10-15 évvel fiatalabbak).
    Szóba került nemrég, hogy menjek fel az első csapathoz, akik jóval komolyabb eredményeket érnek el, és ott több lehet a sikerélményem is, de én kerek perec kijelentettem, hogy maradni szeretnék, mert ezzel a csapattal kezdtem el, 7-es tankról indultam én is, amikor bevettek, együtt grindelünk folyamatosan, hogy most már 130 összpont felé közeledünk, és idővel versenyképesek leszünk.

Szóval én itt képzelem el magam a továbbiakban is. Jól érzem magam, pedig vereség-vereség hátán (és azért a Pattont javítgatni nem olcsó...)

Így is lehet, azt gondolom...