A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #64598 Hát erre csak azt tudom mondani, hogy minden éremnek két oldala van. A klán vezetőségének is lehet igaza és annak is akit kirúgnak.
Meg kell érteni, hogy vannak emberek, akik nem tudnak együtt dolgozni. Van aki türelmetlenebb, van aki kivárni szeret jobban.
Nekem személyesen nem volt gondom, még igazat is adtam sok dologban. Viszont az eredmények, ha lassan is, de megjönnek és azért szerintem kár ennyire vehemensen támadni a vezetőséget. Én hajlok mindig a jó szóra, amennyire időm engedi szervezem a klán életét, a többi tiszt szintén. Szerintem véleményt nyilvánítani kell, de ha minden mondatban ott van, hogy "ez szar", akkor az nem konstruktív. Egy-egy vesztes csata utáni szarozás pedig nagyon morál romboló.