A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A klános témához: a RoRban kezdtem, onnan átmentem az LSbe. Innen a társaság jó része lelépett máshova, így engem meg már nem nagyon érdekel az egész. A WoT jó, bejárok lövöldözni, és nagyjából ennyi. Nem fogok harminckétszer klánt váltani, csak mert éppen havonta más a helyzet.
Valaki felvetette az összehasonlítást a külföldi klánokkal. Nekem volt szerencsém több játékban is ehhez, és a nagy különbség nem az, hogy hogyan kezelik a gondokat. Hanem az, hogy ott nem igazán vannak. Van egy szabályzat, és még a 16 éves gyerekek is képesek elolvasni, felfogni, aszerint cselekedni. Ezért általában a legnagyobb gondok azok voltak, hogy ki maradjon ki mondjuk egy raidről. Teljesen más a kultúrális beállítottságuk, és náluk számít, hogy az adott klán az övék, és ahhoz méltóan cselekednek. Nem pedig ideoda vonulnak egyikból a másikba. A magyarok ilyenek, ezen soha senki se fog változtatni. De egy biztos, hogy vagy 10 évig megint nem fog érdekelni, hogy magyarokkal legyek egy helyen. Pont elegem volt ebből.
További marha nagy probléma, ami a WoT hibája. Hogy itt a sikeres klánhoz baszom nagy kockák kellenek, akik időmilliomosok. Mert itt minden este olyan, mint egy másik MMOban a raidnap Csak nem heti 2-3-4, hanem minden este itt kell lennie 30-40 embernek. És annyira meg nem szórakoztató a béta óta folyamatosan ugyanazt csinálni más-más pályákon, hogy itt tartsa ennyire folyamatosan az embereket. Unalmas. Jó játék, tetszik is még mindig, de UNALMAS. Néha azon veszem magam észre, hogy ha nem hagyok ki egy hónapot, akkor már a map betöltésekor altf4-et nyomok, mert semmi kedvem megint az erlenbergi főutcához 1298347. alkalommal. Mindig ugyanaz, mindig ugyanúgy. zsbekendőnyi területen.
Ez így nem tudja fenntartani egy klán vezetését sem, egyszerűen érdeklődésüket vesztik, mert minden nap 4-6 órákat kell kempelni a gép előtt.