banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    Jó hogy minden tagnak szoknia kell a kláncsatákat.A légkört a taktikát,a többieket a TS-en stb.
    Ezzel csak az a gond,hogy a kisebb tierű tagok kláncstája eleve kudarcra van ítélve.Magát a taktikát egy-egy mapra,trining battleban is be lehet állítani.A sok vereség morál romboló és elveheti a player kedvét.
    Ezért én nem erőltetném a kis tierű klántagot a mindenképpeni napi klán csatára.Aki akar az menjen.De aki nem,az ráér majd akkor ha már esélyes tankkal tud részt venni.
    A nagy csapat tagjainak sem jó,ha keverik a kicsikkel,mondván,hogy az még ma nem játszott.
    A kis tank eleve rontja az esélyt a győzelemre,ami a nagy tankos költségeit fogja jobban megterhelni vereség esetén.
    Én azon az elven vagyok,hogy minden egyes csatába,amibe időben beleférünk,a lehető legerősebb összeállításba menjünk.
    És a csaták közötti csapongás sem feltétlenül szerencsés.Na most menjünk erre,aztán meg inkább arra mert az jobb stb.
    Egy területre kell ráfeküdni a teljes erővel és addig ütni amég meg nem lesz.