A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #64574 A jelenleg létező 50+ magyar klánból van legalább 1 olyan, aminek esetleg lenne olyan akadémiája, ahol el lehet lenni különösebb rendszeres aktivitás nélkül is?
Nekem pl. november, decemberben óriási munkahelyi hajtás várható (napi 10-12 óra meló), de addig is bármikor lehetnek már ilyen hetek.
Ha egy óriási hajtás után végre haza esek alig jut egy pici idő a családra, máris pihenni kell, hogy a következő napot is kibírjam.
Így én nem tudom egy klánnak sem garantálni a rendszeres aktivitást.
IF épp lazulás van a munkahelyen AND a családnál sincs különösebb program AND kipihent vagyok és ráérek THEN
Jövök szívesen és vagy random battle fejlődés vagy CW gyakorlás
ELSE
Még a duplázó (vagy 5-szöröző) köröket sem fogom tudni megcsinálni, nemhogy feljönni a TS-re.
END IF
Szóval van olyan klán, ahol van „vésztartalék” részleg is?
Ezek azok, akik akár hetekig eltűnnek, majd egyszer csak megint aktívak egy ideig, majd megint eltűnnek, stb….