A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
@Klánosdi:
Anno MUD-oztam, ott ismerkedtem meg először a "klán" fogalmával ... Ott alakítottunk is egyet, kifejezetten "funolásra" [CSOKI] (Ejj de szép magyar szó ...)
Utána BF-es koromban jött a következő, az is egy nagyon jó baráti társaságként indult, majd a komolyabb játékosok azért szép sikereket is értek el :) A hozzám hasonó kocagémerek is segíthetnek béha, golyófogóknak jók, de sajnos kevés időm van ahhoz játszani, hogy egy komoly klán igazán aktív tagja legyek ...
Ez fogott meg a WoT-ban ... minden hibája ellenére (Ami viszont van sz@rásig) az egyetlen olyan játék, ahol meg tudom azt csinálni, hogy 15-30 percre ülve a gép elé, megyek pár kört, aztán otthagyom ...
Itt is jól alakult a helyzet, sikerült megismerkednem játék közben pár jó arccal, majd mikor ezek a srácok alapítottak egy klánt, akkor oda meghívtak.
Béta végére annyira feb@szta az agyam ez a sz@r, hogy uninstall, és pár hónap szünet ... közben pár barátom, és munkatársam, akik kitartóbbak voltak, azok mesélték folyamatosan a dolgokat, ezért adtam még egy esélyt a játéknak ...
Megint telepítés - grindelés ezerrel, majd klán megint ... Sajnos belefutottunk abba, hogy a klántagok nagy része egyszerre több játékkal is játszott, így volt olyan, hogy hiába volt tele a mumble, nem jött össze elég ember egy companyhoz sem ...
Ezért az aktívabb WoT-osok csináltak egy másik klánt, és szépen átvonultunk oda ... Egyszerű fun klán vagyunk, ahol az abszolút elsődleges prioritás az a társaság ... T5-től felfelé van minden, a játékosok nagy része nem "oskolás", ergó megvan a hülyeség és a komolyság is ha kell ... Nincs 700 tag, többszáz T10-es dög és ilyenek. Ha vagyunk elegen akkor ugrunk, és megpróbálunk tanulni a hibáinkból. Nincs veszekedés, sok klántag IRL is ismeri egymást, majdhogynem demokrácia van ...
Mindenki úgy játszik, ahogy tud, azzal amivel tud, követi a kéréseket (Hála istennek odáig még nem jutottunk el hogy utasítani kelljen ...) ha jobb ötlete van felveti, de nincsennek rambók, egyszerűen minden f@sza ...
Ezzel csak az a gond, hogy ehhez kell egy bizonyos fokú érettség.
Ez a társaság a fő oka, hogy még mindig WoT-ozok ...
Sajnos egy ilyen tásaság megismeréséhez és összehozásához qrva nagy mák kell ...
Az lenne talán a legjobb, hogy sikerülne összehozni a hasonlóan gondolkodó társaságokat, és azokat összeboronálni ... pár kísérlet már elindult játékon belül, voltak ötletek ezzel kapcsolatban, reméljük jól sül el.