A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Redmaster #64560 Amúgy nagyritkán lehet olyan klánokat találni ahol van összetartás. Én 3 évig Ogame-ztem (ez egy böngészőben játszós űrstratégia szerűség) és ott általában 7-10en voltunk és sose volt klánon belül semmilyen ellenségeskedés a létszám változás is csak azért volt mert nagyon időigényes volt a játék nem egyszer volt hogy hajnal 3-4-5 körül felkelt az egész klán azért hogy 1 csatát lejátszunk. Úgyhogy egy idő után inkább az emberek a való életet választották mert nem lehetett összeegyeztettni a játékot a mindennapokkal.
Igaz már nem tudom hogy mi van a klánnal mert amikor a magyar 4. szerveren másodikak lettünk onnantól gyanús dolgok kezdtek előfordulni amik a top 1 klánnak a malmára hajtotta a vizet a mi kárunkra. A top egy klánban amúgy olyan emberek voltak akik a többi szerveren adminok voltak meg olyan emberek akik durván szabályokat szegtek de őket ezért nem érte semmi atrocitás de minket a legkisebb gyanú miatt is elővettek. Engem például a játék egy 2 hónapos kényszerszabadság (nem volt gépem meg akkor még suliba jártam lehetetlen időbeosztással ezért vakáció módba tettem magam) óta szimplán nem enged be a játék.
Szóval tényleg lehet olyan klánt csinálni amibe az emberek nem csak azért vannak hogy utána 1 hónap múlva kilépjenek csak ahhoz a megfelelő embereknek a megfelelő helyen kell lenni és ne a saját érdekeit nézzék az emberek hanem a közösségét. Meg ne gondolja magáról az ember hogy őt maga az isten szarta közénk és úgy egy élhető világot lehet létrehozni.