A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #64447 Egyébként a [HPTS] lehetőséget adott gyakorló CW-re TIER 7-es tankokkal is.
Voltam néhányon. Igaz nem túl sokan.
Sajnos ezek kb erről szóltak:
Voltunk vagy kb 8-an kicsik, szedett vedett T6-T9 tankokkal.
Én hoztam a tigrincset.
10-15 perc alatt nagy nehezen össze is jött a csata, és azt látom hogy velünk szemben: IS7, IS7, IS7, IS7, IS7, …
2 féle harcmodort lehetett ez esetben gyakoroljunk:
1., Besunnyogni a térkép egyik sarkába, majd várni mit szólnak a chat-en ahhoz hogy esetleg beérik egy békés zászlóhúzással.
Volt hogy beérték és szépen uzsonnáztunk a bokrok árnyékában, amíg ők felhúzták a zászlót.
2., Besunnyogni a térkép egyik sarkába, majd várni mit szólnak a chat-en ahhoz hogy esetleg beérik egy békés zászlóhúzással.
Volt hogy írták hogy szó sem lehet róla, majd rommá lőttek minket 2 pillanat alatt.
Úgy érzem a katonai taktikai képességeim rengeteget fejlődtek, hiszen már mindenféle bokor mellett szénné tudok égni.
Nagy bokor mellett, kis bokor mellett, kerek bokor mellett, szögletes bokor mellett, lyukas bokor mellett is profin válok korommá.
Ez nem a klán hibája, egyszerűen csak annak a szomorú következménye, hogy nem egyszerű CW-t gyakorolni, amíg nincs T9-10-es tankunk.
Hiába rendes a klán és lehetőséget ad erre. T9 alatt nem igazán lehet CW-re készülni.