A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #64438 Hát a random csaták száma 3K körüli eddig.
Ha ez mind CW lett volna ...
Szerintem ha már alig kell valakinek farmolni, akkor a játékideje nagy részét úgyis CW-n töltené.
Nem az lebeg a szeme előtt hogy pl most nekem 1,400,000 credit kell majd a hamarosan kifejlesztett Panther megszerzéséhez.
Ezért ezen a héten (ameddig tart a prémium) zombiként megyek a T5-ös tankokkal és nézem a credit számlálót.
Ha kész lennék, akkor max annyit kéne farmolni, hogy a top tier tankok veszteségeit visszapótoljam, nem pedig még afelett kitudja hány millió credit.
Óriási különbség!!!
Pl., tegnap mentem egy kört Pz III / IV-el, és láttam hogy tök hülye a csapat. Mindenki egyirányba, talán egy TD maradt védeni.
Nem tököltem sokat.
"Time is Money" felkiáltással padlógázzal be a térkép közepére kamikáze halált halni. Elvből ugyanis direkt sosem dezertálok!
5 perces idegölő baromkodásból csináltam egy 1 perces gyors battle-t, és 01:30 perc múlva már a Pz IV-ben robogtam egy sokkal normálisabb csapattal.
Szóval jelenleg sima credit farm robotként játszok ahelyett, hogy élvezném a játék minden pillanatát.
Alig várom, hogy T8-ban kész legyek és végre úgy, akkor, annyit és olyan minőségben játszhassak, ahogy épp jól esik.
Ne azért üljek már be a Tiger II-be, mert kell az XP, hanem mert kedvem van KT-zni.
Vagy találni egy kisebb klánt és néha beruccani (amikor épp ráérek) és végre igazi taktikai csatákat lenyomni.
Lehet így kevesebb csata lenne, viszont sokkal több értelme lenne.
És ezt a néhány térképet egy normális csapattal simán be lehet tanulni rendesen térképenként mondjuk 100 csatával.