A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Glo #62815 Aham, ertem. A kerdesedre valaszolva en se vagyok jos, de a valoszinusege egy tamadasnak nagyon kicsi.
A fegyvernemek leepiteserol annyit, hogy nem tartom ordogtol valo otletnek, hiszen a korszerutlen haditechnikat minek rendszerben tartani? A Mig29-esek felett is eljart az ido, ahogy lassan a harcihelik felett is el fog. A katonak ugyan keveset repulnek, de sokkal kepzettebbek a tobbi nemzet pilotainal, mert nem repulnek 2 orat a gyakorloterig meg vissza, hanem 10 perc alatt ott vannak. Mondjuk ettol fuggetlenul sz@rbol nem lehet ostort fonni, ha megis lehet akkor meg nem lehet vele pattogtatni..
Amugy a haderonk nem all rosszul az eszaki es keleti szomszedainkhoz kepest.
A kotelezettsegeinknek eleget teszunk, ennel tobbre sztem felesleges is kolteni, mert az csak az adofizetoknek kerul sokba.
Ha meg kitor valami olyan haboru, ami nagyobb volumenu lesz, erts nem valami helyi konfliktus, akkor ott nem a legiero meg a szarazfoldi hadero mennyisege-minosege-kepzettsege fog donteni a tulelok szamarol, hanem az 5 percen belul elerheto atombunkerek szama..