banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PetiPetiHUN
    Tegnap volt egy érdekes csatám M5Stuart-tal. Persze én voltam a legkissebb. Sok magyar volt benne 3db T 50-es platonba a HAC-tól (Arpiii és társai- ja bocsi hogy az egyikőtöket kilőttem:) ) és nálunk is ott volt Szent László (jött is a csoda rendesen). Mindkét bázist egyszerre kezdte foglalni 1-1 tank. Rohanok vissza a miénkre és sikerül 86%-ról 0-ra lőnöm a foglalást (védő) de kinyírnak. Ekkor kilőtték a mi foglalónkat is de már 100%-volt és elfogadta (megszálló). Egy azaz 1 tankunk maradt a végére egy T29-es (acélfal) az ellenfélnek 4 tankja közte szintén egy T29-es és egy M6-os (topgun, gondolom anyázott rendesen).
    Lehet úgy nyerni hogy nincs tankunk a pályán? A sikeres foglalás után mindenkit kilő az ellenfél akkor ki nyer?