banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    A kt korántsem olyan kemény szemből mint ahogy hiszitek! Tény h dúrva dolgok le tudnak pattanni róla a beforgatásnak hála, de sajnos ez a ritkább, inkább a random faktornak köszönhető szerintem...

Sokkal gyakoribb az h olyan dolgokkal is átlőnek, aminek nem lenne szabad átmenni vagy legalábbis az előző csatában mind lepattant. Szemből a fronton a géppuskanyílás a gyenge pont, de lőttem már ki szemből(90 foknál kisebb szögből) egy másik kt-t a vezető oldalán a front széléhez közel középtájékon célozva hosszú 105el!

Nembeszélve arról h a tornyot is elég könnyen átlövik nálam, és ez szinte mindig együtt jár az ammo, torony, vagy a gun ellővésével, de a töltő is gyakran megdöglik. Rep és med kit kötelező, és sajnos szinte minden csatában el kell lőnöm legalább egyiket.

Ha nem kapna állandóan modulsérülést és nem gyulladna ki minden felverődő kavics szikrájától, akkor lehet h én is azt mondanám rá amit Gunner az articos csatában a lepattanások után, h mekkora csíter tank a kt. De nem az...