banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Van egy rossz hírem, ahol szemből a D-25T-vel nem lövöd át a KT-t ott BL-9-el sem fogod, nagyon durván masszív az a tank szemből, még 130mm S-70-el is necces, ha nem a hasát lövöd.

Ma volt egy igen emlékezetes csatám Artic-on, hellokitty kollégával toltuk platoonban, én fullos IS-4, ő semi-full E-50, még alap torony és 88mm L/100 löveg. Dél-nyugaton kezdtünk, felmentünk az északi nagy kanyarba, előttünk ment egy T-54 meg egy másik fullos IS-4. A T-54 úgy kezdte, hogy kinézett a kanyarban, artytól kapott egyet meg még valakitől, rögtön -1100 hp-val indított (egyébként túlélte a végéig), aztán kinéztünk mi is, hát ami jött szembe az picit durva volt, 7 tank, T30, T34, KT, Panther II, E-75, E-50, Ferdinand + az arty is lőtt minket és úgy négyen feltartottuk őket, pedig egy lyukast garast nem tettem volna magunkra, de mindet szarrá lőttük, kivéve a T34-et, mert addigra befoglaltuk a bázisukat, még kellett volna bele két lövés. Miután kilőttem a T30-at és a másik IS-4 a Ferdit az E-75 vissza is fordult és máshol akart próbálkozni, de ott valaki leszedte, azt nem figyeltem. A lényeg, hogy majdnem mind túléltük, a T30 és T34 tornyáról sem pattantam, átment mind a lövegpajzs mellett, a Ferdit szemből kétszer átlőttem gond nélkül, de bezzeg az a rohadt KT, háromszor pattantam róla, mert nem tudtam a hasát lőni, annyira elrejtette egy domb mögé, de aztán nagy levegő, rámentem úgy hogy mellette volt még a T34 és két lövést benyomtam neki a hasába, amitől megpurcant, csak pár száz hp-m bánta, az összes high tier tank közül egyedül a KT fogott ki rajtam, mert flankolni esélyem sem volt, szal ebből a szempontból a BL-9 sem lesz megváltás neked, mert t10 ágyú is össze-vissza pattog róla.