A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #61203 Mi ebben a csodálkozni való, múlt héten 1vs1 közelharcba kilőttem t1-el egy 100%-os is-t, amin ráádásul 122-es volt. 1x mellém lőtt, 2x a trackomat lőtte el nulla sebzéssel:) 1x pattant, 1x meg sikerült sebeznie, mindezeket kb 5-10m-ről sikerült végrehajtania!:D:D
De ugyan-úgy lőttem már ki tiger P-t is t1-el, 0 hp veszteséggel úgy h learctámadóztam. Rövid 88-al meg csak pattogott a tornyomról. Kénytelen voltam neki menni mert mögötte 10m-re jött 2 fullos tiger és mondom akkor inkább csak 1 tudjon lőni egyszerre, mázlim volt h pohorovka mapon a faluban voltunk és a hegyről fedeztek a társak, gyors ki is szedték a tigereket!
A t1 ,ég mindig egy ritka szemét bugos dög:), még az arty se nagyon fog rajta, gyakran csak úgy lenyeli a sebzéseket.:D Fun tank