banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Sokat kell szenvedni amire használható lesz a T34, de pont ezért van a free xp. Nem árt ha tudatosan visszük végig az ágakat és a nehezebbeket hagyjuk a végére. Nekem emiatt 93k free xp-m volt (semmennyit nem váltottam át arannyal) mikor meglett a T34. Már márciusban elterveztem milyen ágakat hogyan viszek végig, melyik harckocsikat veszem meg először, amikor választási lehetőségem.

Az hogy kicsi harckocsikat nem tud egy lövéssel kilőni a 120 mm-es engem olyan nagyon nem zavar.
    A GW Panther tényleg problémás.
    A tier 7-es SPG-ket a 12,8 cm-es és a 130 mm-es se tudja egy lövéssel kilőni, a rohadékok 90%-ban túlélik 5-10% HP-val.
    A csiki-csuki harcban a gyenge páncél miatt hátrányban lehet a T34. De ilyen harcban pont a tűzgyorsaság miatt szeretem a T34-est.
    1 vs 1 harcban ha engedi a terep akkor azt szoktam csinálni, hogy kigurok (bevállalok egy lövést) lövök eggyet, majd várok és a nagyobb RoF miatt még eggyet lövök és csak azután gurulok vissza. Ehhez olyan terep kell (pl Mine, Karelia), ahol folyamatosan lehet úgy hátrálni, hogy végig fedezékben vagyok az újratöltésig.
    A több harckocsi elleni csiki-csukiban főleg a kisebbek ellen van hátrányban. (Bár ha nem magabiztosak akkor a RoF-al simán fel lehet tartani őket) Ha a nagyobb tier 8-9-esek lerohannak és mellém kerülnek akkor az E-75, Vk4502 P, IS-4 oldal, far páncélzata se véd meg. Legalábbis többnyire nem.

A medalokból azért a T34-nél is van pár. Steel Wall-ban a legkevesebb evvel van/lesz a tier 9-esek közül. De Sniper-ból evvel lesz a legtöbb. Az E-75-el több jönne össze, ha nem a 12,8 cm-est használálnám, De ez a löveg meg olyan lassú, hogy többször a medálhoz szükséges 10 lövést se tudom leadni a csata alatt.

Én se azt modnom hogy a legjobb tier 9-es, a jelenlegi mezőnyben a leggyengébb. De fullosan azért nem egy katasztrófa, mint sokan állítják.

Az IS-4-nél gondolkoztam a Cyclone Filter + Removed Speed Governor kombináción, de inkább nem raktam fel. A gyorsulása főleg csak 20 km/h felett lankad, ezt már megszoktam. Viszont amivel tényleg elégedetlen vagyok az az, hogy nem tud helyben fordulni, de ezen meg nem sokat segít. Majd ha lesz elég creditem lehet kipróbálom, de most inkább a francia nehéz ágra gyűjtök.