A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én pont ma végeztem a t34-el és vettem meg a t30-at.
Pont úgy alakult hogy végig párhuzamosan játszottam az orosz és az amerikai ágat így elég jól össze tudtam hasonlítani:
-Amikor meglett az IS4 egyből felraktam rá a megnövelt felfüggesztést és így gond nélkül rá tudtam pakolni bármit anélkül hogy a lánctalpat ki kellett volna fejleszteni. Alapból volt rá egy nagyon jó erős ágyú (bl-9) lánctalp nem kellett ügye csak a legvégén tehát jöhetett a torony majd az s-70 kifarmolása egy használható tankal
-Ezzel szemben amikor letettem a t32-t ami egy kedves kis alien elvesztesz mindent ami jó volt és kapsz egy olyan tankot amire muszáj kifejleszteni elsőre a lánctalpat mert addig csak a tier6-os M6 ágyúd (oké kapsz 10 pent ami hogy is mondjam röhej) van! Nagy nehezen összeszenveded a lánctalpat és hurrá van egy ágyúd aminek a sebzése és a penje már t8-ban is karcsú volt! A legnagyobb gond a sebzéssel hogy amíg egy bl9 szinte mindig 1 lövésből kiszed egy stugot/su85/stb-t addig ez szinte mindig meghagyja neked 10-50 hp-val! Amivel az a gond hogy csak a halott tank nem lő vissza viszont a szemét kis tank akit sikerült felbosszantanod még biztosan beléd fog lőni márpedig ha egy su85 meglő az súlyos hpt fog fogyasztani rólad! IS4-nél nem lenne gond azt nem üti át minden jöttment tier5 tank de téged igen.
Ahhoz, hogy egy használható is4-ből pusztító legyen kell neked: 88970xp
Egy nagyon gyenge t34-ből mire használható tank lesz kell neked: 109150 xp!
Elég nagy különbség azt hiszem.. Páncélzatban ügye nem kérdés ki az úr és sajnos sebességben egál a helyzet mert alapból nem gyorsul valami jól az is4 de removed speed govenor után már viszont teljesen ugyan úgy tud! A végsebesség meg úgy is 34 mindkét oldalon.
A 120mm-est végül is megszerettem a végére de itt is állandóan az volt a szituáció mint t32-vel. Belelősz az adott tankba és pont azzal a kevéssel éli túl amivel az Is4 szinte biztosan végzett volna! Artyknál folyamatosan probléma volt Gw panther már többször éli túl mintsem meghal míg GW tiger 1 lövésből esélytelen. Is4-el a panther tutira meghal míg a gwtiger necces de van rá esély hogy ki tudod szedni elsőre!
Én sokszor vadásztam le high tier artykat és bizony nagyon veszélyesek a végjátékban.
Rof az egyetlen amiben tényleg nagyon jó és ki is lehet használni.. minden t9 lassabb nálad így van időd belelőni egyet és fedezékbe vonulni amíg ő még épp töltöget, és ha nem 10 centiről harcoltok akkor esélyes hogy be tudsz tölteni mire rád mászna. Így 1v1 csatákat bizony könnyen meg lehet nyerni mert szemből te is átlövöd az Is4-et és ő is téged de neked van egy kis bónusz időd játszani és ez sokszor megnyerheti neked a csatát. Viszont amikor jön az hogy több tank ellen kellene egyszerre hadakoznod akkor véged ott nagyon nagy szükség lenne a páncélra és itt ki jön az a szituáció hogy ezt bizony is4-ben túléltem volna sőt lazán megölhettem volna őket.
Arty különösen veszélyes a puha test miatt.. ügye ha átüti a penjével akkor könnyen oneshoot lesz a vége. Nem egyszer sikerült 1800+ hp-t leszedniük belőlem egyetlen találattal.
Ja az átlőhetetlen amcsi torony sem igaz már tier9-ben.. ha nem a lövegpajzsot hanem az íves oldalát vagy tetejét lövöd egy 250avg pen feletti ágyúval jó eséllyel átlövi. Object/T30 már szinte biztosan átviszi, Is4/7-el is bőven érdemes HE helyett Ap-vel lőni, de még a t34-el másik t3x-re (t32 nyilván kivétel) is simán rálövök mert ahogy néztem 50% körüli amikor sikerül átütni. Is4 tornya sokkal szívósabb szvsz.
346 csata alatt 540 kill 79% hit ratio (ez azért ennyi mert hála a magas rofnak mindenre lőttem ami mozgott nem igazán zavart hogy egy hód vagy egy tank döntötte ki a fát a távolban én megsoroztam vakon is..)
33% csatát éltem túl ez is4-ben jóval magasabb pedig mindkét tankkal az élen haladok nem szoktam bokorban ücsörögni egyikkel sem.
11 top gun és mindössze 5 steel wall (t32-vel 100 csatával kevesebbet mentem még is 12 sw jött össze)
Szerintem a leggyengébb t9 tank egyértelműen de valamiért még is lehet szeretni és akik csak úgy esnek neki hogy nédd má egy kövér t29 azok könnyen kiégett tankban végezhetik. 1v1 csatában nagyon veszélyes de ha 2 tank rámászik akkor neki vége. Ja még valami pont t34-ben ülve látszik mennyire bénán használják a többiek az is4/e75/minimaust.. ha jól forgatnák sokkal nehezebb prédát jelentenének erre állandóan a gyenge részeket mutatják és csodálkoznak hogy miért is haltak meg ilyen gyorsan :)