A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #59120 #59112
sajnos van olyan arty amelyiknél helyezkedni se annyira szükséges....
pl. erlenbergen 1 több emeletes ház mögé elbújtam....
t92 csak a ház tetejét lőtte, is-4-ben ülve pedig csak kényelmes 2 lövés voltam....
én már kínomban röhögtem, ő meg azért mert h mekkora szar ez a játék....rálő a több emelettel nagyobb ház tetejére, és meghaltam....
én elhiszem h tud ilyet h ha pl. nyílt terepen vagyok és azzal a naval gun-al odabasz 1-t....de h csak a ház tetejét meglövi és én meg megdöglök....vicc :)
ja teljesen szembe állt a házzal, ergo az életbe nem lőtte volna be....de ilyen artynál elég a háztetőt meglőni :)
amúgy hál Istennek volt ma 2 arty nélküli csatám....érdekes egyből 1200 és 1400-s kört mentem (prém nélkül), szép kis t10-s csaták voltak, mindenki felszabadultan tolta, hiába volt campinovka, a csata 4 perc alatt véget ért, és azon se lepődtem meg h kb. 5-6 beírás volt h no arty we can have a party :)