A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #58147 "VK3601 ha nem tud rátolatni vmi tereptárgyra és közel jutok hozzá, halott"
Ez két elég fontos sok HA. Nyílt terepen kell közeljutni hozzá úgy hogy nem lő rád, a legnehezebb szitu.
Ráadásul nem vagyok meggyőződve hogy 57fok/sec forgás nem elég ahhoz hogy rajtad maradjon az ágyúja :)
"A lassabb újratöltésnek megvan a Sherman 105-nél az a nevelő hatása, hogy minden lövés után fedezékbe kell húzódni. Hull down orrvérzésig, olyat a PIV nem tud."
Miért nem? A Shermanoknak a tornya is legjobb esetben csak 76 mm, ráadásul jó magas (tehát pl ellövik úgy, hogy te még nem tudsz lőni az illetőre, pl emelkedőnél). Ehhez képest a PZIV panther tornya 120mm elől... szóval ezekből nekem pont az jön le, hogy a PZIV inkább tud hulldown-t mint a sherman. Sokkal inkább. Mert 76mmes páncéllal nincs értelme hulldownozni.
No de mind1, kinek mi jön be, ezen nem veszünk össze. Vhogy nekem nem jön össze a shermanokkal a csikicsuki, rohangászásra meg nem alkalmas (főleg amikor - igaz shermannal - keresztbe rohanó Pz38-akat is minden további nélkül ellőttem tegnap. 4x egy meccsen :) ) Szóval a sebesség nem véd.