A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #57282 Az a baj hogy nemhogy az adott palyan szukseges szerepet nem jatszak, de total hulyek a tankjukhoz is. Mondok egy peldat amit lattam es nem hittem a szememnek: t34-es szovjet medium tank , nyilegyenesen megy az ot lovo Patton-al szemben es nekimegy sebessegbol, Patton nulla sebzes, t34 durvan leapolodik, erre mit csinal kovetkezore, hatratolat es megint nekimegy, eredmeny ugyanaz, Patton meg is allt, nem lotte, nezte hogy mit csinal az istenbarma t34, aki addig csinalta ezt a hatratolat megint nekiszalad dolgot, amig elfogyott teljesen es felrobbant. Feltetelezem a t34es alaposan felre ertette a ramm fogalmat, es/vagy a tankok sulyat. Ugyanigy rohogok amikor felderito BT-2es nekirohan a Tigrisemnek.
Masik pelda, amikor Tigrissel akar a masik arctamadast jatszani, en az IS-el 2 lovesbol szembol elfujtam, es meg en voltam a csiter, de azert meginrtam neki hogy long88 az sniper gun/mode, nem facehugger...