A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tusy #57280 - 5:30 - 6:30 között KV-val már maus-t is kaptam, de a héten mindig az alsó harmadba kerültem velük: [KV, KV-3, KV-1S, T-34-85]. A SU-85 ilyenkor ~fele arányban kerül top pozíció közelébe. Nagyon viszont nem mérvadóak ezek a dolgok, mert ilyenkor inkább a duplázó körökre koncentrálok, tehát ha eggyel megvan (vagy kilőttek) megyek át másik tankra. Volt, hogy 1 duplázó se lett meg fél óra alatt, volt amikor 3 tankkal is megvolt 1 óra alatt. A héten talán egyszer mind az 5 tankkal sikerült 1 óra alatt a duplázó, de nagyon nem ez a jellemző
Bocs, aki nem fizet annak miért keressék a kedvét
- mert hátha lenne kedve fizetni. A jelenlegi felállásban (t5-t6) elkelne a prémium a fejlődéshez, de szintén a jelenlegi felállásban erre részemről nagyon kevés az esély
- KV-t szinte mindig kilövik (20% a túlélése), a bejövő ~10k credit néha egyben elmegy javításra + lőszerre (ennek van egyelőre csak 100% legénysége, arty fejlesztése van még vissza vele)
- KV-3 kicsit jobb (gyorsabb is) csak azzal még kevesebb a megmaradó kredit
- KV-1S-t nagyon nem érzem (stock közeli állapotban van még), azzal néha nem is megyek. Talán a már kifejlesztett SU-100-at kellene megvenni a helyére, de lehet előbb lesz az IS kifejlesztve és akkor azt
- T-34-85 tiszta sportautó a KV után :) Ahova kerülök ott többnyire mehetek felderíteni, az meg úgy nem túl kifizetődő vele. De jó vele rohangálni, meg ha odajutok egy TD mellé akkor azt fejbe lőni (90% feletti a legénysége)
- SU-85 számomra meglepő módon amivel creditet is tudok keresni, jobb körben 10k felett, ha 2 lövés után kilőnek akkor is olyan 4k-6k credit marad belőle (gondolom alacsonyabb a javítási költsége mint a KV-knak). Egyébként elit, 90% körüli legénységgel
- a játéknak elég nagy elánnal vetettem neki magam de már van, hogy csak reggel játszok vele fél-egy órát, illetve hét végén ha kicsit több szabad időm van. A zsinórban 6.-7. vesztes (vagy csak simán idióta) meccs után hamar elmegy a kedvem tőle és inkább keresek más dolgot ami szórakoztat is nemcsak bosszant :)