banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kaleun
    Szerintem az átlag nem mutatja igazán a játékos valódi (aktuális) tudását, a nagyon balfaszok azért messziről virítanak.

Sokáig bottal sem piszkáltam a multit és elsőnek a bf142-t kezdtem el játszani. Hamar rájöttem, hogy sosem leszek egy top killes csávó plusz egész szépen lehet "keresni" a foglalással és a titánon való védekezéssel. Az játék végen szinte mindig dobogós voltam és még egy jó harcos is lett belőlem. Specialitásom volt a titán védelme, több jó játékos ellen egyedül tartani tudtam a konzol(oka)t. Általában csak akkor tudtak legyűrni amikor kifogyott a lőszerem.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenkinek megvan a saját stílusa, amiben lehet nagyon jó de nem biztos, hogy ez kiderül a statjából.
    Nekem pl. az a perverzióm, hogy mindig a gyengébb oldalnak segítek.